OM OSS

Hvem er vi

Nordlysbad AS består av Morten Åsland og Camilla Uren. Camilla er innflytter fra Nord-Vestlandet, nærmere bestemt Tomrefjord. Her bodde hun frem til hun flyttet til Trondheim for å studere, og deretter til Oslo. Etter seks år som bioingeniør på Rikshospitalet gikk turen videre til Mo. Her stortrives hun og har aldri sett tilbake. Selv om Oslo var et fint hjem for Camilla i mange år, er Nord-Norge og Helgeland noe helt for seg selv.

Morten er oppvokst på Ytteren i Rana. Han har bodd flere år i Spania hvor han studerte spansk, og i tillegg bodd og studert i Volda. Tilslutt vendte han snuten hjemover, og det har han aldri angret på. Men én ting klarte Morten aldri å glemme når han kom tilbake til Mo, han hadde en drøm om et eget massasjebad.

I Volda fikk han for første gang prøve et utendørs massasjebad, og han ble frelst. Han bestemte seg: det første han skulle kjøpe seg når han fikk eget hus var et massasjebad, og sånn ble det. Nå, 10 år senere er han akkurat like entusiastisk, og han har fått en ny drøm, å selge massasjebad. Camilla hadde aldri prøvd massasjebad før hun traff Morten, men ble raskt hekta hun også. Når muligheten bydde seg for å kunne selge massasjebad var valget enkelt.

Hva er viktig for oss

Morten og Camilla er begge glad i å være ute. Begge har bodd flere år i storbyer, og setter stor pris på den friheten og naturopplevelsene Helgeland byr på. 

Camilla kom fra en travel livsstil i Oslo med mye jobb og stort ansvar. Høyt stressnivå over lang tid førte til problemer med å slappe av og restituere. Hun fant tilbake til roen ved hjelp av flotte naturopplevelser og massasjebad. Den gode opplevelse ønsker hun nå å gi til andre og sammen med de helsefremmende effektene det har.

Morten har brukt massasjebad siden han oppdaget det for ca 10 år siden. Han har viet mye tid til å sitte i badet, og har fått stor helsegevinst ut av det. Helse- og livsutfordringer kombinert med lite søvn føltes uoverkommelig, men ved hjelp av massasjebad klarte han å restituere raskt. Det faktum at badet er i egen hage har muliggjort spabehandling han ellers ikke ville fått.

Hva gjør vi

Camilla er bioingeniør og i der er hun opplært til å være nøyaktig og detaljfokusert. Varmt vann kan være en grobunn for bakterier som igjen kan føre til irritert hud og infeksjoner. Camilla er veldig opptatt av rensesystemene i badet, at det er enkle og velfungerende samtidig som de er skånsomme. Hun har alltid hatt eksem og er plaget med tørr hud og kløe. Produktene Nordlysbad selger er kun produkter vi bruker selv og kan stå inne for.

Morten er utdannet journalist i tillegg til utdanning i pedagogikk og ledelse. Han har bodd flere år i Spania hvor han lærte seg spansk, og det var lenge usikkert om han ville flytte tilbake til Norge. Det var kanskje ikke så rart at han likte så godt følelsen av å sitte ute i et varmt bad når lengselen etter varme ble for stor.

Morten har også fagbrev i IKT, og har erfaring fra både salg og reparasjon av IT systemer.

Hvordan gjør vi det

Nordland er perfekt for massasjebad. Her er naturen vakker, men vær og vind gjør at uteopplevelsene ofte består i mange lag klær og mye bevegelse for å holde varmen. Et utendørs massasjebad på nesten 40 grader gjør naturen mer tilgjengelig og at badesesongen varer hele året.  Her kan man nyte massasje og varme under åpen himmel og nordlys, hvis man er heldig. Etter en lang skitur, kajakktur eller bare en dag på jobb er badet alltid varmt og innbydende. Voksne og barn trives like godt, og det er en stund som alle nyter sammen.