Vårt eget spabadmerke

 Nordlysbad  er vår egen premium klasse av spabad! Her får du et spabad som er skreddersydd for det tøffe klimaet i Nord-Norge. Et utendørs spabad er et sted for å slappe av alene i behagelig, varmt og boblende vann, men det er også et sted for hyggelige stunder med venner og familie. Våre massasjebad har vannmassasje og ergonomiske seter med god vanndybde til over skuldrene. Vannterapi reduserer stress, lindrer leddsmerter og forbedrer søvnen i en hektisk hverdag. Vi streber etter å gi deg enestående massasje, innovative vannpleiesystemer og funksjoner som holder vannet varmt hele året. Derfor jobber vi kontinuerlig for at du som kunde skal få en totalpakke hvor trygghet, kvalitet og funksjonalitet står i fokus.

Alle modellene fra Nordlysbad er godt isolerte og leveres med et kraftig varmeelement. Vi bruker elektroniske komponenter fra Gecko som produseres i Canada. Våre produsenter har lang driftstid innen produksjon av utendørs spabad. Med termisk isolasjon har spabadene et lavt energiforbruk hvor man utnytter varmen spabadet produserer. Den stillestående luften inne i selve spaet og overskuddsvarmen fra pumper og varmekolbene holder spabadet i drift på en effektiv og kostnadsbesparende måte.

Et utendørs boblebad tilbyr varmt vann som øker blodsirkulasjonen, minsker stress, gir god massasje og er en fantastisk avkobling fra alle hverdagens gjøremål. Da er det viktig for deg som kunde at alt fungerer slik at man slipper å jobbe med vedlikehold og være urolig for at noe skal gå i stykker. Når du vet at spabadet ditt er godt isolert kan du føle deg trygg på at badet ikke vil bli utsatt for fryseskader selv når temperaturen bikker ned mot 20-30 minusgrader. God isolasjon forhindrer også støy samtidig som god beskyttelse og høyere sikkerhet for koblinger og rør gir lang levetid. Vårt fokus er å levere spabad av høy kvalitet til badeglade folk langt oppe i nord!

Det selges veldig mange ulike massasjebad over hele landet med store kvalitetsforskjeller på rammeverk, rørsystemer, pumper, dyser, elektronikk, isolasjon, lokk og selve karet. Man får som regel det man betaler for og en av tingene som er veldig viktig er at det er god vanndybde slik at man får vann over skuldrene. Det anbefales at man skaffer seg kunnskap om de ulike leverandørene og modellene som selges før man bestemmer seg for hvilket spabad man ønsker seg. Nord-Norge har utfordrende klima og vintre på ca 6 måneder med store snømengder og mye vind. Vi hjelper deg med å finne ditt drømmebad!