Loading...

Finansiering fra SVEA

Slik kan du be om betalingsutsettelse eller dele opp betalingen rentefritt. Vi har betalingsløsninger fra Svea Finans.Kjøp nå, betal senere!

Vi gjør det enkelt for deg slik at du kan betale når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg inntill 150 000,-kr.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere og raskere blir det ikke.

1. Søk selv her eller spør oss.

2. Få svar med en gang.

3. Signer med BankID.

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.

Søknaden din er tilgjengelig her.

Så enkelt er det.

SVEA Logo
Søk om finansiering

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

Fordeler med delbetaling

  • - Du kan handle i dag.
  • - Velg delbetalingstid selv.
  • - Gjør opp når det passer.
  • - Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant.

Du kan finne SVEA sine fullstendige betalingsvillkår her

Skal vi ringe deg?

Bli oppringt innen 5 minutter av en av våre dyktige eksperter på spabad for å få vårt aller beste tilbud.

Takk for din henvendelse,
vi tar kontakt innen kort tid!

Nordlysbad

Webdesign og Drift av
Rutgerson Digital